Afrikansk kjøkken

Jeg var innom en spennende butikk på Aker Brygge forleden dag som blant annet selger product-side-stirAfrikanske matprodukter av høy kvalitet. Her kunne jeg velge blant organiske teer, eksotiske krydderblandinger, annerledes sauser og chutneys. De hadde også mange fine gavepakninger. Ettersom jeg ikke er helt dreven i å bruke denne type ingredienser kikket jeg innom www.nomu.co.za 
for oppskrifter.  Nomu er et genuint sørafrikansk mat- og livsstilskonsept og hjertet og sjelen bak Nomu er Tracy Foulkes. Hun bruker ingen tilsetninger i produktene og svært lite salt. Noe som er bra for både stor og liten!

Jeg fant masse spennende oppskrifter som «beef-filet with chocolate-chilli sauce», «Bagna Cauda» og «Chicken udon broth».

Det er en fin måte å introdusere ny mat for barna hvis du sammen med de kan utforske nye smaker og kombinasjoner som eksempelvis
sjokoladesaus til kjøtt!

Butikken finner du i Verkstedhallen i 3 etage på Aker Brygge. Bor du ikke i Oslo kan du sjekke www.tasteofafrica.no og høre om de har andre distributører.

Lykke til med oppdagelsen av afrikansk mat!

shrimplamb

Advertisements
Forrige innlegg
Neste innlegg
Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

  1. Hi Katja og alle som leste denne artikkelen!
    Afrikansk mat har kommet som den nye trend!

    De fleste av varene som du nevnte finnes også i Ica, Maxi, Centra og Ultra. Hvis dere ikke finner dette er dere velkommen til å ta kontakt med oss. Går inn på websiden vår for mer info.

    Mvh,
    Reinaart Pretorius
    Dagligleder Taste of Africa
    Tel: 23330025

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: