Påskeverksted!

 

Barn elsker å være med å ordne og fikse – opptakten til påske er perfekt til det! Å invitere til påskeverksted er like hyggelig som juleverksted og det finnes masse fint å lage. Her er noen tips:

Dorull-kyllinger
Klipp ca 1/3 av dorullen og lim på gult glanspapir. Hanekammen lages i dobbelt brettet rødt silkepapir, ca. 6 cm høyt. Lim dem fast langs den øverste kanten, og lim den sammen så toppen lukkes. Klipp mønsteret på hanekammen i buer eller tagger. Nebb og øyne klippes i glanspapir og limes på (la barna gjøre dette  – da blir kyllingene definitivt mer personlige!) Til slutt limes kulørte fjær på bakenden.

Panduro Hobby har egen nettbutikk som selger masse fine hobbysett til barn. Jeg fant bla. dette settet med haner som er enkelt også for de aller minste å lage.

Lille Alexander på 3 kom hjem fra barnehagen idag med en søt liten kylling han hadde modellert selv. Leiren var visst veldig enkel og jobbe med. Den het Magic modelleringsleire fra Crayola og var kjøpt på Brio men da jeg søkte på nettet fant jeg denne butikken som solgte den –  se her.

Et «must» hos oss er å plante karse i egg. Det er veldig enkelt og blir en fin dekor. Blås ut innholdet av et egg (stikk hull med en nål i begge ender og «rør» litt i innholdet. Blås deretter ut fra den ene enden. Når egget er tomt kan du ta  av toppen, skyll egget innvending, legg litt bomull i bunn som du fukter med vann. Strø så litt karsefrø på bomullen. La stå lyst så vil du se det spirer etter noen dager.

Lykke til! Har du noen flere gode idéer blir vi veldig takknemlige for forslag!

Reklamer
Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: